Buscador de Arte en Barcelona
BUSCADOR
 
Add for Free your Web PageAñade GRATUITAMENTE una web
 Si conoces una página que no tengamos en el buscador añádela pulsando aquí..
Apartado: Fundaciones
enterpretacion de mi vida  
tempo perso
http://www.simonedesantis.it  Apartados: Buscadores   Encuentros / Festivales  Fundaciones  Museos  Revistas  
Javier Molinero. Factoría Pop.  
Página sobre la obra de Javier Molinero. Miembro fundador de "La Factoría Pop" de Madrid. Arte pop para tiempos pop.
http://www.javiermolinero.com  Apartados: Fundaciones           
www.fundaciolliterascardaix.org  
la Fundació Aina Maria Lliteras de Can Cardaix, és una organització de naturalesa fundacional, sense ànim de lucre, amb personalitat jurídica pròpia i plena capacitat d’obrar. El domicili,propietat de Aina Mª LLITERAS, està ubicat en el carrer de Rafel Blanes, 14, d’Artà, a les Illes Balears. Són objectius de la Fundació el foment i la promoció de les activitats culturals i la conservació del patrimoni, a més de la promoció de la cultura mitjançant certàmens i exposicions, concerts, conferències, cursos i qualsevol altre que suposi el foment de la cultura.
http://www.fundaciolliterascardaix.org  Apartados: Fundaciones   Museos  Galerias  Encuentros / Festivales  Exposiciones  
despacho de arquitectura  
blog de estudio de arquitectura donde podras encontrar de forma gratuita todo lo relacionado con la arquitectura y la construccion de edificios.
http://blogarquitectura.net/  Apartados: Empresas   Portales  Fundaciones  Webs amigas  Asociaciones / Instituciones  
Rodriguez-Amat, Spanish contemporay artist  
The foundation was started to promote and display Rodriguez-Amat paintings and, at the same time, to foster contemporary art and culture. A large selection of the works created by the artist from the late nineteen-fifties until the present day is on show here, and his work-in-progress can be seen in the studio.
http://www.rodriguez-amat.cat  Apartados: Artistas   Fundaciones  Galerias  Museos    
Josep Puigmarti Valls Artista - Pintor - Escultor  
Josep Puigmartí, emplea y experimenta con todo tipo de materiales. En su carrera profesional reconocida en todo el mundo, se podria decir que consta de varias etapas relacionadas con sus circunstancias: sus grandes amores en diferentes países, que le han marcado en su obra, ya fuese por una gran pasión o la destrucción que le ha ocasionado el mismo amor.
http://puigmarti.blogspot.com/  Apartados: Artistas   Exposiciones  Fundaciones  Museos  Supermercado del Arte  
Fundació Joan Miró  
La Fundació Joan Miró acoge la mejor colección de Miró del mundo y un programa de exposiciones de artistas contemporàneos. Situada en un magnífico edificio de Josep Lluís Sert en el Parc de Montjuïc de Barcelona, es todo un referente del arte internacional.
http://www.fundaciomiro-bcn.org  Apartados: Museos   Asociaciones / Instituciones  Exposiciones  Fundaciones  Arte Sonoro / Video Experimental  
Bonaventura Anson  
La página web de Bonaventura Anson contiene su curriculum, obra pictórica y escultórica, así como un cercador que le permite buscar la obra del artista por material usado, año de ejecución etc. Finaliza con notas de prensa y contacto.
http://www.anson.cat  Apartados: Artistas   Galerias  Exposiciones  Noticias  Fundaciones  
Subasta Elf Genius Art Fundació  
Fruit de converses mantingudes entre Càritas Manresa i la Fundació Elf Genius, ha sorgit la iniciativa d’organitzar una subhasta de 172 obres d’art, amb un doble objectiu: la promoció de l’art i la cultura, però també la solidaritat de proximitat. Tots els fons nets que es recaptin tindran per destí el finançament dels projectes d’acollida i atenció social, de formació i d’inserció laboral que té engegats Càritas. Per altra banda, aquesta és una magnífica oportunitat per apropar-se al món de l’art i per tots aquells que vulguin obtenir en propietat una gran obra d’art, on el seu valor real està molt lluny del seu preu de sortida, ja que de mitjana, s’ofereixen a un 30% de la seva valoració. En aquests moments en que hi ha tantes causes que provoquen l’empobriment de moltes persones, és quan resulta més necessari mantenir ben vives iniciatives per ajudar-les a sortir de l’atzucac, i també és quan té més sentit que uns puguin fer gestos solidaris per aconseguir que els altres puguin viure amb suficient dignitat. És en aquest context, doncs, que ha estat organitzat aquest esdeveniment. Tant de bo que arribi a força persones i que el resultat sigui ben exitós. Per descomptat que qualsevol aportació serà benvinguda perquè durà associada la col·laboració intrínseca en un projecte per aconseguir un món més lliure i més just. Des de Càritas prenem el compromís de donar bon compte dels resultats socials d’aquesta col·laboració. Evidentment, tot això no hauria estat possible sense la sensibilitat de moltes persones, especialment la dels organitzadors i col·laboradors, ni tampoc sense el recolzament de Càritas Diocesana de Barcelona i l’Obra Social Catalunya Caixa. Per a tots ells, el nostres més sincer agraïment.
http://www.elfgenius.com/Subasta.aspx  Apartados: Subastas   Fundaciones  Galerias Virtuales  Exposiciones    
Fundació Vila Casas - ART  
Fundacion Privada Vila Casas.
http://www.fundacionvilacasas.org/fun...  Apartados: Fundaciones  
Amics dels Museus de Catalunya  
Amics dels Museus de Catalunya som una associació cultural, fundada l'any 1933, que té la voluntat d'agrupar totes aquelles persones entusiastes i sensibles a l'art i a la cultura.
http://www.amicsdelsmuseus.org/  Apartados: Museos   Fundaciones  
CaixaForum  
Agenda - caixaforum
http://www1.lacaixa.es:8090/webflc/wp...  Apartados: Fundaciones   Exposiciones  
Fundació Comaposada  
La El Área de Exposiciones de la Fundación Comaposada realiza exposiciones de artes plásticas y temáticas.
http://www.comaposada.org/exposicions...  Apartados: Fundaciones  
Fundació Mies van der Rohe -   
La Fundació Mies van der Rohe, creada en 1983, es una entidad pública sin ánimo de lucro cuyo objetivo es estimular y difundir el debate cultural en la arquitectura contemporánea desde la ciudad de Barcelona. Asimismo, la Fundación vela por la conservación del Pabellón Alemán de Mies van der Rohe y promueve su conocimiento.
http://www.miesbcn.com/  Apartados: Fundaciones  
Fundació Fita
Fundacio Fita | Fita Foundation
http://fundaciofita.com/principal.htm  Apartados: Fundaciones  
Páginas:  [< Anterior]  1  2  3  4  [Siguiente >]
Suscribete a nuestro boletín Gratuito sobre Arte en Barcelona.
Escribe aquí tu email :
  Suscribete a nuestro boletín Gratuito sobre Arte en Barcelona.
Curso arte barcelona Curso Arte Barcelona, en el taller de la artista.Diseño Web JoomlaEnvía esta página a un amigo Publicidad
Artistas, Exposiciones, Escuelas, Galerias, Museos, ...
curso arte barcelona curso pintura barcelona curso grabado barcelona curso dibujo barcelona